;

Interiör och Snickeri

  Dags för förändring? Ett snyggt och funktionellt kök eller nya fönster ger inte bara ett lyft för ögat. Det är också en investering som ökar värdet på ditt hem. Med interiör från Bygma kan du kröna ditt boende med fina detaljer och en standard utöver det vanliga. Och våra kloka lösningar för förvaring kan förenkla din vardag. Alla interiör- och snickeriprodukter kommer från namnkunniga leverantörer som står för ett genuint kvalitetstänkande. Interiör som är både snygg och funktionell.

  Kök & Badrum

  Börja med ett besök hos Bygma. Det är lätt att bli inspirerad av våra kök från Ballingslöv . De stilfulla badrummen från Svedbergs och Noro kan också sätta fart på förändringslusten. Nämnda leverantörer ger dig inte bara en snygg design utan också hög funktionalitet.

  Förvaring

  Bygma kan självklart erbjuda funktionell design även inom förvaring. Tillsammans med Elfa och Lumi hjälper vi dig att rita och leverera allt från smart hallförvaring och klädkammare till exklusiva dressing-rooms.

  Fönster

  En viktig del för både helhetsintryck och standard är husets fönster. På Bygma samarbetar vi med Sveriges största fönstertillverkare - ElitfönsterTraryd Fönster och SP Fönster. Detta borgar inte bara för god kvalitet utan också för utvecklad funktionalitet och snygg design. Kontakta gärna vår personal för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans ser över produktval, storlekar och antal fönster. 

  Dörrar

  Oavsett om du letar efter ny garageport, bastudörrar eller skjutdörrar finner du det du söker hos oss på Bygma. Tillsammans med leverantörer som Swedoor och Hörmann förser vi ditt hem med både inner- och ytterdörrar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så tar vi tillsammans fram en komplett lösning efter dina behov.