;

Byggmaterial

    Det finns ett talesätt som säger att en kedja aldrig är starkare än sin svagaste länk. Samma sak gäller förstås vid byggnation och renovering där valet av byggmaterial är avgörande för slutresultatet. När du åker ifrån Bygma kan du lita på att du gör det med bästa tänkbara byggmaterial på flaket.

    I vårt breda sortiment av byggvaror ingår allt du behöver för golvläggning, vägg- och takbyggen. Välrenommerade Weber levererar lättklinker, fasadputs, torrbruk och golvspackel. Inom produktgrupperna armeringsstål, tegel, byggskivor, gipsskivor och stålreglar har vi valt ut Wienerberger och Knauf Danogips. Och för takpannor och takavvattningssystem har vi valt Plannja och Monier. Från Icopal hittar du det mesta från grund till tak.
     
    Det du bygger ska stå emot väder och vind och klara år av påfrestningar. Kylan ska stängas ute och den behagliga värmen ska behållas kvar på insidan. Och när det gäller regn och väta vill du så klart undvika mögliga överraskningar i framtiden. Vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet och ger dig tips om byggmaterial som säkrar ett torrt hus och låga driftskostnader.