;

Kaminer

  Visst är det härligt med en riktig brasa. En källa till både ljus och värme i vårt kalla nordiska klimat. Att dessutom få en effektiv värmespridning gör ju inte saken sämre.

  Våra leverantörer och samarbetspartners Contura och Jotul/Scanspis erbjuder breda sortiment och med många praktiska tillbehör. Vedspisar från Josef Davidsson erbjuds i utvalda butiker.

  Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer. Contura är en av de ledande tillverkarna av braskaminer i Skandinavien och Europa och kvalitetstänkandet genomsyrar hela produktionen för att uppnå de högsta kraven på kvalitet och effektivitet. 

  Jøtul har marknadens största urval av eldstäder - kaminer och insatser. Produkterna är anpassade till olika arkitektstilar och vi har ett brett urval av Jøtul-produkter till det moderna hemmet. Skönheten ligger i betraktarens öga medan bra design och arkitektur är mer än det som är omedelbart synligt. Jøtuls fasta övertygelse är att form ska följas av funktion. 

  Josef Davidsson förvaltar arvet och håller den svenska traditionen och hantverket kring gjutjärnsspisar levande.

  När du är klar över vad som passar dina behov återstår det viktigaste: Att välja den kamin som ögat älskar och som ska vara hemmets bästa vän under många år framöver. Vi är säkra på att du kommer att finna din favorit.