Service meny

Leasa dina proffsverktyg


  Nu kan du som är proffs leasa dina maskiner. Tjänsten som finns på Bygmas anläggningar sedan i mars, gäller till en början för Festoolmaskiner, men kommer på sikt att gälla även annan lös egendom i Bygmas sortiment.

  För dig som hantverkare* finns en rad fördelar med Festool Business Lease: fasta kostnader i 36 månader, tillgång till moderna effektiva verktyg utan större investering och inga oväntade avgifter. Dessutom ingår Festool service all-inclusive, som innebär fri service och stöldförsäkring under leasingperioden.

  Minimibelopp för finansiering är 4 500 kronor. Månadsbeloppet blir cirka tre procent av totalbeloppet och betalas av på tre år. Maskiner för 10 000 innebär alltså en månadskostnad på 300 kronor.

  Du får en faktura per månad som gör det enklare att redovisa dina fasta kostnader som hantverkare och du kan på så sätt få betalt för de maskiner du tillhandahåller i respektive uppdrag/byggprojekt. 

  Till ett restvärde av endast 5% kan du efter leasingperioden köpa loss dina maskiner.
  Tjänsten som finns på Bygmas anläggningar sedan i mars, tillhandahålls till en början kunder som vill köpa Festoolmaskiner, men kommer på sikt att gälla även annan lös egendom i Bygmas sortiment. 

  Här kan du läsa mer om Festool Business Lease: Laesmerknapp2

  Liten Sortiment

  *För att kunna leasa din lösegendom krävs att du har ett registrerat bolag med kundkonto hos Bygma.