Service meny

Ekobygg 2017


Bygma enda byggmaterialhandeln på Ekobyggmässan.

Den 22-23 november hölls mässan Smarta städer på Kistamässan i Stockholm och för första gången fanns Bygma på plats.

Nytt för i år är att Ekobyggmässan, som tidigare varit en fristående mässa, blir en del av helhetskonceptet Smarta städer där hållbart byggande står i fokus. Mässan är tänkt att vara en arena där de tekniska förutsättningarna och de senaste ­innovationerna kan presenteras och möta användare, kravställare, beslutsfattare och nyttjare från hela samhällsbyggnads­sektorn.

Som enda byggmaterialhandel var Bygma representerad på mässan. Vår närvaro markerar vår strävan att sätta hållbarhet i första rummet. 

Ekobygg är också ett sätt för oss att ta del av den kunskap som finns inom andra områden, så att vi kan förmedla den vidare och förklara hur det lönar sig för en mindre byggentreprenör att bygga hållbart, säger Urban Johansson, vd för Bygma Gruppen AB.

Läs hela pressmeddelandet om Bygma på Ekobygg här.

 

Appdemo Ekobygg Tavling Ekobygg
Marknadschef Carl Evedius Demonstrerar lättillgängligheten till produkt- och miljöinformation i Bygmas app. Under mässdagarna diskuterades vilka fördelar vi kan se med ökad transparens i dokumentation av produkter och miljöklassningar. Bygmas funktion "Knappen" som samlar ihop de dokument som krävs för digital dokumentation av ett byggprojekt, är ett stort steg framåt i denna utveckling.


Publicerad 9-11-2017